Medewerker IT-helpdesk

Wie zijn wij?

De Poppers Groep is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij distribueren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie naar alle Europese landen, het Midden Oosten en Afrika. Veel gebeurt vanuit onze vestiging in Lelystad, maar we werken ook vanuit kantoren in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, Denemarken en Turkije.

Verpa Senco B.V., dat onderdeel uitmaakt van de Poppers Groep, zoekt een fulltime

Wat ga je doen?

Als helpdeskmedewerker registreer je de binnenkomende supportverzoeken. Je beoordeelt of je dit verzoek zelfstandig kunt afhandelen of dat de melding in overleg met een andere collega afgehandeld kan worden. Daarnaast analyseer je hoeveelheid en de inhoud van de supportverzoeken en wordt een actieve inbreng van verbetervoorstellen verwacht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het organiseren van de juiste apparatuur voor eventuele nieuwe collega’s (denk aan Ipad, telefoon, PC), bewaak je de omliggende administratieve handelingen. Verder geef je advies aan gebruikers en ondersteun je in het 2e lijns proces. Wij werken met SAP – C4C – Office – Slim4 – EveryAngle – Business Objects – Windows - Citrix en Linux.

Kennis en kunde

De nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden en snel doordringen tot de kern van het probleem of gewenste situatie. Daarbij kan je snel inzien wat de mogelijke consequenties zijn van de stappen die je gaat ondernemen.

Als vooropleiding denken wij aan:

  • Afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau.
  • Een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van Duitse taal is welkome aanvulling.

Herken je jezelf in de volgende woordenreeks?

flexibel – verantwoordelijk – klantvriendelijk en een gezonde dosis geduld

Dan kijken wij uit naar jouw reactie.

Werken bij de Poppers Groep

Werken bij de Poppers Groep betekent werken in een internationale en dynamische omgeving, met toegewijde collega’s in een informele, maar professionele omgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, denk hierbij bijv. aan extra bovenwettelijke vakantiedagen, winstdelingsregeling en bijdrage aan je pensioen.

Enthousiast?

We zien graag je CV, maar ook je schriftelijke motivatie graag tegemoet. Deze kun je sturen naar werken@poppers.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Bel dan met Jeroen Keet (sr. netwerkbeheerder), 0320 295 506.

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.