Operationeel inkoper m/v

Ben jij analytisch & communicatief sterk? Misschien ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn.

Wie zijn wij?

De Poppers Groep is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij distribueren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie naar alle Europese landen, het Midden Oosten en Afrika. Veel gebeurt vanuit onze vestiging in Lelystad, maar we werken ook vanuit kantoren in België, Duitsland, Groot-Brittannië en Turkije.

Verpa Senco B.V., dat onderdeel uitmaakt van de Poppers Groep, zoekt een

Operationeel inkoper m/v 

voor 40 uur per week

Wat ga je doen?

Als operationeel inkoper ga je bezig houden met het bestelproces en de beschikbaarheid van onze producten. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorraadhoogte. De administratieve afhandeling van de inkoop-, productie- en assemblageorders hoort daar natuurlijk bij. Je hebt voornamelijk te maken met internationale leveranciers; orderbevestigingen, transport en levertijdbewaking, het is allemaal jouw taak. In deze functie ben je gesprekspartner voor zowel interne klanten als leveranciers en werk je nauw samen met onze Tactisch Inkopers en Customer Service.

Het profiel

Je hebt al een paar jaar ervaring opgedaan met operationele inkoop, voorraadplanning en bestelprocessen.

Daarnaast beschik je over:

 

  • Minimaal een MBO (economische/ logistieke) opleiding;
  • Een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van Duitse taal is welkome aanvulling;
  • Kennis van SAP en/of Slim4;
  • Kennis van Word en Excel.

 

Competenties die passen bij onze functie van Operationeel inkoper zijn:

- Nauwkeurig werken - Service en oplossingsgericht - Communicatief sterk - Vasthoudend - Teamplayer

Pas afgestudeerd?

Heb je recent een opleiding (economisch/commercieel) op HBO-niveau afgerond, en zie je in deze vacature uitdaging en kansen voor de toekomst? Ook dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Waarom werken bij Poppers Groep?

Werken bij Verpa Senco betekent werken in een internationale en dynamische omgeving, met toegewijde collega’s in een informele, maar professionele omgeving. Wij bieden:

 

  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris.
  • Naast de wettelijke ook enkele bovenwettelijke vakantiedagen.
  • Een winstdelingsregeling en een bijdrage aan je pensioen.

 

Ben je enthousiast?

We zien graag je CV, maar ook je sollicitatiebrief tegemoet. Deze kun je sturen naar werken@poppers.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Bel dan Jacco van den Bosch (Manager Stock Control), 0652357915.

Lees de vacature hier in pdf-formaat: