Systeem- en netwerkspecialist

Wie zijn wij?

De Poppers Groep is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij distribueren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie naar alle Europese landen, het Midden Oosten en Afrika. Veel gebeurt vanuit onze vestiging in Lelystad, maar we werken ook vanuit kantoren in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, Denemarken en Turkije.

Verpa Senco B.V., dat onderdeel uitmaakt van de Poppers Groep, zoekt een fulltime

Systeem- en netwerkspecialist m/v

- klantgericht - kwaliteitsbewust - integer - samenwerken –

Wat ga je doen?

Als systeem- en netwerkspecialist fungeer je samen met onze senior medewerker als dé vraagbaak voor onze collega’s van onze Nederlandse en ook diverse buitenlandse vestigingen. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor de afhandeling van support verzoeken en incidenten, analyseert storingsoorzaken, doet verbetervoorstellen en draagt bij aan ontwikkeling en uitvoering van deze voorstellen. Daarnaast bewaak je de juiste toepassing van gebruikersprocedures / autorisaties en de dagelijkse back-up procedure. Het is allemaal jouw taak. Door de diversiteit van de verschillende systemen en applicaties is dit veel omvattende en dynamische functie binnen ons ICT team.

Kennis en kunde

De nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden en snel doordringen tot de kern van het probleem of gewenste situatie. Daarbij kan je snel inzien wat de mogelijke consequenties zijn van de stappen die je gaat ondernemen. Wij werken met:

SAP – C4C – Office – Slim4 – EveryAngle – Business Objects

Voor het uitvoeren van deze functie is kennis van Linux, BSD, Open Source, MS Exchange, diverse filesystems en Citrix vereist. Ben je daarnaast bekend met termen als vmWare, BYOD onderdelen, cloud based VOIP, dan heb je nog een stapje voor.

Als vooropleiding denken wij aan:

 Afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau met minimaal 3 jaar werkervaring.

 Een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van Duitse taal is welkome aanvulling.

Pas afgestudeerd

Heb je recent een opleiding (ICT) op HBO-niveau afgerond en wil je starten op de arbeidsmarkt.

Ook dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Werken bij de Poppers Groep

Werken bij de Poppers Groep betekent werken in een internationale en dynamische omgeving, met toegewijde collega’s in een informele, maar professionele omgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, denk hierbij bijv. aan extra bovenwettelijke vakantiedagen, winstdelingsregeling en bijdrage aan je pensioen.

Enthousiast?

We zien graag je CV, maar ook je schriftelijke motivatie graag tegemoet. Deze kun je sturen naar werken@poppers.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen bel dan met Daniëlle van Galen, HR-Adviseur, telefoon 0320 295 502.